Bestemming: bib! Zomerleesactie 2020

Bestemming: bib!

Iedereen Leest organiseert samen met de bibliotheken 'Bestemming: bib!'.

Lees verder

Ook tijdens de grote vakantie kan je kind ontspannen en spelenderwijs leren met de digitale prentenboekjes van Fundels. Ideaal om even tot rust te komen na een zomerkampje, om je kind educatief bezig te houden op weg naar de vakantiebestemming of…

Lees verder
Bieblo

In de kijker

Bieblo

Voor kinderen is het vaak moeilijk om een tof boek te vinden in de rekken: er is zo veel keuze! Maar met Bieblo in de bib weet elk kind wat gelezen! 
 

Lees verder
Goesting in een boek dat echt bij je past? Mijn Leestipper

Mijn Leestipper

Op zoek naar een goed boek? Mijn Leestipper geeft je elke maand leestips naar je eigen smaak en voorkeur. 

De boekentips komen recht uit de fictiecollectie van onze bib en zijn gebaseerd op jouw leenhistoriek en leesprofiel. Met Mijn Leestipper weet je vanaf nu altijd wat gelezen!

Meld je aan met je Mijn Bibliotheek-profiel op mijnleestipper.bibliotheek.be.

Lees verder
Bibliotheek Wachtebeke: terug open vanaf 10 juni

De bib gaat terug open op woensdag 10 juni!

Op woensdag 10 juni opent de bibliotheek van Wachtebeke opnieuw haar deuren voor het publiek. Dan kunnen leners opnieuw zelf materialen komen uitkiezen. Door de coronamaatregelen blijven nog een aantal beperkingen en veiligheidsvoorschriften gelden, en dit tot ten minste eind augustus 2020.

Lees verder

Bib wordt Bib&Go: leen werken uit op afspraak

Vanaf woensdag 18 maart kan je in de Bibliotheek van Wachtebeke na afspraak materialen (boeken, tijdschriften, DVD’s,…) afhalen. Maak een afspraak door het aanvraagformulier ingevuld door te sturen naar bibliotheek@wachtebeke.be. Afhalen kan nadat je van ons een datum en tijdstip doorkreeg.

Lees verder