Bib wordt Bib&Go: leen werken uit op afspraak

Vanaf woensdag 18 maart kan je in de Bibliotheek van Wachtebeke na afspraak materialen (boeken, tijdschriften, DVD’s,…) afhalen. Maak een afspraak door het aanvraagformulier ingevuld door te sturen naar bibliotheek@wachtebeke.be. Afhalen kan nadat je van ons een datum en tijdstip doorkreeg.

In het kader van de maatregelen tegen de verspreiding van het Coronavirus is de bibliotheek van Wachtebeke sinds 14 maart voor het publiek gesloten. Wij blijven echter aan het werk en bieden een alternatieve dienstverlening aan: Bib&Go.

Vanaf woensdag 18 maart kan je in de Bibliotheek van Wachtebeke na afspraak materialen (boeken, tijdschriften, DVD’s,…) afhalen op weekdagen tijdens de gebruikelijke openingsuren van de bibliotheek.

Hoe maak je een afspraak?
Vul het aanvraagformulier in dat terug te vinden is op de website van de gemeente Wachtebeke. Stuur het ingevulde formulier per e-mail door naar bibliotheek@wachtebeke.be. Een afspraak maken kan ook telefonisch op het nummer 09 345 73 63.
Een bibliotheekmedewerker bevestigt je de dag en tijdstip waarop je materialen kan afhalen. Deze zullen klaarliggen op een tafel in de gezamenlijke inkomhal van de bibliotheek en het Cultuurhuis.

Bib&Go geldt alleen voor bestaande leden, we maken geen nieuwe lidmaatschappen aan. Deze dienstverlening is gratis.

Per gezin kunnen er 20 materialen ontleend worden. De beschikbaarheid kan nagekeken worden op de catalogus. Indien een materiaal niet aanwezig is, zal er een alternatief meegegeven worden.